Vad krävs för att få vara med och träna?

Man ska betala familjemedlemsavgift och årskort i backen. Det räcker alltså inte att vara enskild medlem om man är med och tränar.

Man ska kunna åka i liften och ta sig ner för backen själv. Har man inte dessa kunskaper är man välkommen på skidskolan. Ett annat alternativ är att man som förälder följer med sitt barn i början tills man klarar sig själv i backen.

Hjälm är obligatoriskt för våra barn och ungdomar!

Vad krävs av de vuxna?

De vuxna hjälper till att sköta serveringen och liften då backen är öppen för allmänheten, blir 4-5ggr/säsong i servering och lift. Vi ansvarar också för snötillverkningen under kvällar, nätter och helger. Schema (listor) för dessa ansvarar respektive ansvarig för.

Naturligtvis får man hjälpa till med annat också, prata med ansvarig först bara.

Som tack får alla (vuxna) som hjälper till köpa sitt årskort (pistvaktskort) för 100:-

Vad kostar det att vara med i klubben säsongen 2020/2021?

Medlemsavgift familj 300:-
Medlemsavgift enskild 100:-
Årskort(träningsavgift) barn 350:-
Årskort för icke medlemmar 500:-
Pistvaktskort 100:-

Hur blir man medlem?

Alla avgifter sätter man in via Bg 886-6410 så fort säsongen startar. Kom ihåg att uppge hela personnumret (xxxxxx-xxxx) på alla i familjen. I medlemsavgiften ingår en försäkring så därför är det viktigt att uppge alla siffror. Om inte alla uppgifter ryms i meddelande fältet på betalningen så kan man maila till våran kassör Lynn Nässen

Årskorten hämtar man på getberget när vi kommit igång där, men för att kunna hämta ut sitt kort måste man kunna visa att betalningen är gjord. Årskort och pistvaktskort går även att köpa i liftkassan på Getberget.

Öppettider för allmänheten:

Tisdag och torsdag 18-21
Lördag och söndag 10-15
Se sociala medier för uppdateringar

Endast swisch som betalning

Bli medlem?

Här finns information om hur du blir medlem i Getbergets Alpina IF

Coronadirektiv:

• Åkarna byter om hemma och tar med egna vattenflaskor till träningen.
  • Viktigt att vi håller avstånd och påminn gärna varandra om det glöms bort.
  • Föräldrar som inte har någon arbetsuppgift skall befinna sig på sidan om serveringen så vi undviker trängsel.

Postadress:
Getbergets Alpina IF - Skidor